Rabu

gaji dah masuk`

ho0ray, akhirnya hari ni masuk juga my gaji, hihi, macam tak biasa lak gaji akan masuk 24hb ek? tp gaji kali ni besa sungguh maknanya coz raya is next week, n bila dah bekerja ni, kena la bagi duit raya kart cuzin2 yang masih kecik2, tp memandangkan diz raya is my first raya, so, nk menumpang rezeki, i'm sharing it with all my cuzins yang rapat, and tok yang seorang, 1st time nk raya tanpa tok mak, lagi la syahdu nyer rasa, huhuhu

kali ni maybe first akan raya pertama di kulim, ye la, no more insan tersayang di ess pee, yang ada hanya banglo kosong yang menanti kehadiran kami2 tuk kembali, my dad lak nk bersara november ni, they all akan kembali to kedah for good, meanings that i'm going to be here alone?
hahaha..tidak, harap2 lepas bond nnt mysef akan benti keje n carik keje di kedah aja, that would be better for me kort? keje tak perlu pandang gaji, yang penting minat, itu la yang mysef dapat belajar from my previous experience

aa~ sebelom terlupa, ari ni mysef dapat satu email yang mengejutkan, its about one of my survey that mysef dah buat past few months, tak taw lak thru that survey akan ada hadiah for 60 lucky winners, hahaha, petang tadi masa bukak mail, my name is there, n i was like, whoah?? hahaha, but ok la, the prizes are RM50 n akan di masukkan ke Credit card, not bad la kan? ahaha, memula i tot dat tak de saper yang notice that mysef had won it, but then, JP datang n kata mysef menang, then Sean, pak cik..ahaha..nampak sangat sumerang akan baca broadcast tu and carik nama masing2 kan? ahhaha

just my luck, i tink? hhoh0h0o..tadi pas kuwa kn gaji, balik umah terus masuk kan duit2 yang ada dalam sampul duit raya, hihi, takut lak nk pegang duit byk2, kang hilang, nanges tak berlagu lak, tp, frankly speaking, pokak jugak la bulan ni, ngan sewa umah, duit ASB, duit belanja g, haih, tak pe, saba2, jgn boros dulu tuk 2 3 bulan ni, ahhahah, bg bernyawa sket acc bank tu, hihi

ok la, nk smbg tgk tb, later smbg g bercerita k blog? daa~

p/s : lusa dah start cuti raya!! weee!!~!!

2 ulasan:

farhana berkata...

bestnyer tgk u guys! so sweet! :D

t0mato_masam berkata...

u n ur bf pun shweet apa, just now i drop a line @ ur chat box, nk gather ngan ernie yeee~ bila ekkkk~ nk it0ttt~