Khamis

puasa..


Oops..ari ni dah 11 September and my last posting for this bloggy lak 17 OGos..huiy00..very the berkurun dah mysef tak membuat sebarang update..hihi..excited berpuasa gamaknye?

Apa yew nk citer? o0o ye..ari ni dah ari ke 11 berpuasa, maknanya ada 19 ari lagi sebelum beraya and 14 ari lagi seblum mysef bercuti panjang~ nama pun block leave kan? hihi..tuk raya kali ni, mysef bercuti from 27th of Sept till 7th of Oct, inbox mail kart opis tu sure penuh yg amatz nye, harus membuat satu notis sebesa2 alam di cube tuk letak memo kart mail so that org tak kaco mysef sepanjang cuti itu nanti..hihi..

ari ni mysef ada meeting GG, haih, penin yg amatz coz tuk meeting ari ni we olz akan dapat baju club and kena submit items yang staff donate for Buy Nothing Day next week.

Firstly nk citer pasal projek ni dulu, haih, baru baper bulan join club ni, tetiba mysef di lantik jadi co-manager for the event, mati la, ngan poster and teaser yg nk kena wart, n nk kena rush all the staff tuk donate item lagi, mmg finin, kitorang nyer target for the event is to have 100 of items to display n of coz la to be taken by all the staff kan? tapi, setakat ni yang donate item hanyala kami2 ahli club sahaja, tu pun baru ada 46 items, mmg bengong kan? 3 teaser dah broadcast, but still no sambutan, nk wart cam ne g tu? erm, tgk la malam ni, if rajen, mysef akan create one more teaser for the event, tak kan nk bia projek sendiri hancur kan? agagagaa~

11 oct nanti akan ada trip to Bagan Lalang, bukan trip pun, event tuk beach clean up, ok la kort? selepas beberapa tragedi, persengketaan di antara SC, Majlis bandaran, Sony, ahhaha..akhirnya, terlaksana juga projek ini, dari morib ke tasik taman jaya, last2, bagan lalang jugak menang..ahahha..harap2 date ni dah fixed so that mysef tak penin2 nk ubah poster n teaser2,huhu..

Arini jugak mysef telah di nominate tuk join in satu training tuk DB2, seb baik la cost dier just RM2k, if lagi mahal, maknanya berkampung tuk training la lagi, huhu, ok la..sudah smpi masa tuk berbuka, akhir kata from me..cepat la rayaaaaa!! ahahhaha` -the end-

2 ulasan:

farhana berkata...

OMG u're actually counting days to raya!! u make me excited darling! :D

t0mato_masam berkata...

ahahhaa..ya la..setiap ari g ofis sure tick calendar taw!` excited coz dapat cuti lama n dpt rehat kan jiwa dari stress d opis..**wink**