Khamis

Ari ni, khamis, tak de benda yang special pun terjadi melainkan mysef jaga booth tuk Buy Nothing Day, tp semalam adalah malam yang sangat best c0z me n Dear g berbuka kart Vistana Hotel.

Tak bajet pun memula nk p makan kart saner, tup tup petang tu Dear kol n tanya nk tak g berbuka kart sana, coz harga dia not bad la jugak, RM42.55 per head, so, suh la Dear call n wart reservation, lepas keje, terus me n Dear pergi ke sana, tapi memandangkan Selangor cuti yesterday so dapat la kami bergerak awal c0z Dear keje di Puchong~ for me, nama je keje kart PJ, but cuti2 kami bergantung kepada HQ di Ampang, huhu, jadi org wilayah la kami2 di SC tu, haih..

Tepat jam 4.45pm yesterday, mysef dah excited giler nk balik dah coz janji jupe ngan Dear kat asia jaya kul 5..tup tup masa kemas nak balik, my team-mate datang n ckp yang mysef taley balik, huhu..tensen yang amat dah masa tu, bila tny nk bg keje apa, dier kata tak de lak, mmg sengal giler mamat sorang tu, cam nk sepak2 jer...ahahhaha..berani kew?

So, pas abeh kena buli ngan my team-mate tu, mysef pun berkemas la kembali tuk pulang, jupe Dear di lrt n tinggalkan mamat yang mysef jupe kart tangga lrt, ye la, biasa nya kami akan terserempak n naik lrt yg sama tuk pulang, just me turun di TB and dier turun d KJ, hihi..perjalanan ke Titiwangsa agak ok, org tak ramai, tak de sesak2 so tak berapa nk adventurous la sgt journey jejauh kali ni, hihi..sbb kan nk berbuka time lambat g, me n him wart keputusan tuk jalan2 d the mall dulu, so, ke sana la kami pergi, nothing interesting sgt just mysef bought n cyberpet d kedai pelik ngan harga just 10buck..ahahaha`, pelik kan? very the murah u~

Then, bila dah nk maghrib, kami2 pun gerak la ke Vistana yang one stop away from Titiwangsa nyer star lrt, smpi2 jer kart kami2 terkejut coz org ramai dah mula berkumpul n amek makanan, here n there sumer nyer beratur panjang, masa sebelum berbuka nmpk sumer benda cam sedap yang amat jer, but then, unfortunately, pas makan, kami2 amat kecewa ngan food di ctu, sgt tak berbaloi ngan harga dia coz makanan dia very the TAK SEDAP! ahahha..anda2 skalian, jgn la pegi makan kart sanew yer? tak berbaloi..'aahahhaa..tp tuk mencuba2 ok la, son0t tuk teng0k dia nyer surrounding yang ala2 kampung, tanda masuk waktu maghrib pun guna Kentung ( perkataan ni my team-mate yg sengal tu yg aja ) ahahahaha...

Pas dah kenyang2 sumer, kami pun bergerak ke Masjid lak, nk tgk bazar ctu time waktu malam, tp masa jalan2 kart saner, mysef ada ternampak satu kerongsang yang sangat cuteeee!! dah tu pink kaler lak, 4 for 10 buck, kena ajak him tuk pegi usha g ni..ahahaha..

K la..tamat sudah citer tuk yesterday, n for today, nothing much to be update coz ari ni berbuka di umah n ari ni ari bekerja, pasal kerja malas nk komen dulu coz ari ni ari yg sgt penuh ngan workload, dari 8.30 to 5.15, non stop working nyer mode for me, setgh mati sudah, ahahaha..till then, sambung g, dada`

2 ulasan:

farhana berkata...

oh really eh regarding the food? aiseyman baru planning nak gerak vistana jugak. ehhehe

t0mato_masam berkata...

haih, siyesly, tak sedap, hihi, tapi skadar mengisi perut yang kosong, ok la..ahaha`