Khamis

i'm sick..mc 1.5 day..wee~!

ahhaha..ho0ray, on my 1st day of bekerja which is yesterday, tetiba mysef nyer muka bengkak2 akibat alergik ngan ayam, haih, gatal2 and penuh ngan rashes dah my face ni hah..huaa~ and tadi masa melompat ke page cik fana syg, tetiba ternampak mysef dah kena taG, dah tu susah lak soalannya, ahhaha, kena statekan 15 weird things/habits/little known facts about myself. 15 itew~! ahahha..mari korek2 kepala marik~

  1. Alergik ngan ayam & udang & sotong. ( akibat nyer seperti yang dinyatakan di atas )
  2. Tak reti pakai heels. ( kalo pakai sure gelek2 masa berjalan, hikz~ )
  3. Saiz kasut 3 1/2. ( betapa susah nyer nk carik kasut saiz ni, haahhahha~ )
  4. muka ske merah2, takyah pakai blusher da`
  5. tak ley dekat ngan asap rokok coz nnt semput`
  6. tak ske menunggu, if tunggu lama2, mood terus jadi tak baikz
  7. ske tuka2 henpon~ tak reti pakai henpon yang sm lama2`hikz`
  8. taley tgk org nanges, kang join nanges sama
  9. tak ske duk dalam kete lama2, kang rasa nk muntah ( mabuk darat? hihi )
  10. brand addicted, specially brand Guess, but now, since dah tahu pereka Guess bertuka ke Paris Hilton, so nk addicted kart PAris Hilton lak la~ hoh0ho`
  11. tak ske makan sayur, tak sedap, yuck yuck
  12. taley tdo if tak de comforter n bantal pelok
  13. ske dengar lagu oldies n instrumentals, jiwang sket, sowi~ hihi`
  14. tak ske layan org yang tak di kenali coz malas nk layan ASL plz`
  15. ske baca k0mik, evry week mesti bli at least 1 komik, tak dapat hidup tanpa komik~ hoh0ho`
wuaaaa!!~ akhirnya, dapat gak siapkan 15 benda plik2 ni, tp pelik ke? ahaha..ok la, ubat yang doktor bg dah mula terasa ngantuknyer, later smbg g, dada~

4 ulasan:

farhana berkata...

suka tukar hp? okay jom teman i gi trade in hp, im thinking of changing to another sony model, slide jugak. coz apparently my current phone keypad dia cam tak best. nak gi service centre dia tapi cam jauh plak. haha

t0mato_masam berkata...

hehehe~ j0m j0m, u prefer beli kart mana? sg wang nk?

farhana berkata...

okay gak. but wait first. my schedule is very very tight during weekends. how bout lepas i balik from langkawi?
maybe we can gather-gather with the rest?

t0mato_masam berkata...

okie, its a date then, later i ajak din sama, hihi, ley la jadik mini reuni0n, ahahaha =) make sure u put a side s0me cash f0r the ph0ne, **wink**