Rabu

Selamat Hari Raya to u guys!~

~~terkentut kuwa api lakz~~

First of all. selamat hari raya to cik blog tersayang, sori la kerana mengabaikan kamu since masuk skola balik ini, huhu..rasa sangat sangap if just update pasal hari2 di sekolah yang tak berapa nk best tu..huhu..so, since dah musim raya ni, ada la topik tuk update sket, specially edition khas gamba shot dari camera slr abg, hee~~ mengepow orang jew keje eh? ngee ~~

so seperti biasa, mana ada hari raya yang lengkap tanpa main mercun n bunge api~ kan kan~ so, mari la kita2 tgk gamba2 malam seblom rayew tu yew~


~~bunge api di atas wumput~~


malam raya yang sejuk, angin pun kuat, nak nyalakan bunge api pun susah daa~

thunder clack? yang telah berjaya di lancarkan~

koleksi batang bunge api~

tak sah kan kalo main bunge api besi n tak cucuk kart rumput? ngee~~

berjaya di nyalakan~

3 batang lilin telah berjaya di korbankan sepanjang bermain bunge api, ngee~

sorang budak n 4 batang bunge api yang di bakar sekali gus~~

cuba teka mercun apa ni~

seblom pembakaran

selepas pembakaran~

percikan yang cantek, i loveeee bunge api~~

14 ulasan:

eju berkata...

waaaa bestnye main mercun & bunge api!! =D
slamat ari raya, tomato..maaf zahir batin =)

tomato_masam berkata...

hihi, selamat hari raya kart eju juge, enjoy ur holiday okeh =)

ɥ s ɐ u berkata...

slmt hari raya fifie.
msuk skola?
dh smbg study ke?

tomato_masam berkata...

selamat hari raya kart nash juge!~ lama tak berkomen2 yew~ hihi, a'ah, dah masuk studi balik since july ri tu~ manyak pining wo~~ dah abeh practical kew?

ɥ s ɐ u berkata...

tula, bz lor.
oh bagus la,
amek course ape n dimana?
yup abis lama dah,
now class lak. :D

tomato_masam berkata...

hihi, dah lama abeh eh? dah tak yah travel jejauh la pas ni yew? hee..kiter amek master of science kart uitm, kira tgh final sem la skang ni kan? bila abeh sem? bulan 12?

ɥ s ɐ u berkata...

haish.
nk blik jb kne gak travel dr sabak bernam, jauh gak tu.
haha.
owhh semoga sukses study.
yup last sem now, end of dis year insyallah abis.

projek byk lak nk kne wat.
wahaha.

tomato_masam berkata...

tak rock la kalo final sem tak de projek~ ngee`
buat jer molek2, mintak sample ngn senior, then modified!!~ wuahahhaa, cewah, ngaja buat jahat lak ek? wuahahahha!!~

Ejump berkata...

selamat ari raya cik fifie dan sekeluarga...
^^

tomato_masam berkata...

tQ ejump~ selamat hari raya kepada kamu juge~ camne raya ngn yang tersayang? best?

DrSam berkata...

selamat hari Raya. Maaf jika ada kesilapan.

p/s: camne boleh dapat banyak mercun dan bunga api tu. Kat tpt saya langsung tak ada jual tahun ni.

tomato_masam berkata...

Dr Sam; Selamat hari raya and mohon maaf di atas salah dan silap juge :)

mercun2 tu beli kart shah alam and area bukit jelutong, adik laki kautim dengan orang2 yang jual bunga api tuk dapat kan stock, ngee~ selalunya orang jual bunga api tu ada simpan, just tak jual depan2, takut kena tangkap =)

Ejump berkata...

RAYA TAUN NIE MCM X BESH JE CIK FIE.. HURMMM..
ntah la..

erniekO berkata...

nice photossss u have here ! :)