Isnin

wang besar



arini mysef nak share sket pengalaman kembali menjadi student balik. and one of the story yang mysef nak share today is what a desperate student will do untuk siapkan assignment dia. and this fella is somebody yang sumerang macam pandang wahhh~~! bagus budak ni, but heh~ hancuz~ assignment grup yang di amanahkan pun tak buat..seb baik lah mysef ni bukan jenis yang kaki report..kalo tak, hancuz la ini budak..

Click below picture tuk tengok betapa desperate nye budak ini


well.. ini baru salah satu pengalaman yang mysef lalui, ada banyak lagi kerenah and ragam yang mysef terpaksa hadapi sepanjang meredahi setahun perjalanan menjadi student :) and OMG! ada lagi one more sem to go..tah kuat semangat ke tak tah nak lalui sumer ni lagi..uhuhu~~





6 ulasan:

NedLi Natalisz berkata...

alaa RM100 jer? mana cukup... (^^i)



mcm2 budak skrg niekan. Tp hal nie mmg banayk berlaku... ermm.. camnerlah kiter nak memartabatkan masyarakat berilmu kalo benda2 camnie makin menjadi2....

tomato_masam berkata...

ahaha, betul tu~ RM100 jer lak tu~ adoi~~

mmg benda ni kita selalu dengar, but bila kena sendiri, baru rasa cam, eeee~ apa jadi ngn student sekarang ni?? dia ingat ni company nyer project yang boleh outsource kort?

s b 1 8 9 1 1 9 berkata...

hehe...apa lg fie,trima je...nanti duit tu bg sy skit ek...sy pokai skrang...hehe

tomato_masam berkata...

aahhaha, riki, tak berbaloi pun amek, coz assignment tu tak senang, kena banyak buat research, ahhahaha~ tak pe, next time if ada lagi email cam ni, kiter bagi kart riki k~~ ^.^

DrSam berkata...

ini yang bahaya bila duit boleh membeli segalanya...

s b 1 8 9 1 1 9 berkata...

hehe...beres2...nanti kena share ek...