Selasa

sedikit gembira =)

Hi cik bloggy, ari ni mysef rasa a bit hepy~ hehe..coz ari ni mysef dapat bonus RM*** from Go Green nyer club, hihihi..tp, sayang betul, last week dorang ada wart ceremony tuk penyerahan certificate, adeh, rugi betul, masa tu mysef tgh bercuti, terlepas nk mengenterprem,huhu..amie sempat g tak ek? mesti ada gamba masuk bulletin nnt, tak aci..hee =) termasuk bonus yang dapat aritu, dapat la dalam $***, tp, still tak guna g smpi skang, tgk kart voucher tu cam tak de lak due date, ke mata mysef yang rabun dekat? huuuu!!

antara $$$ yang diterima and cert~

overall $$$

and semalam, isnin, selepas semggu bercuti dengan riangnya, mysef pun kembali la ke opis, sampai2 jer kart cube nampak benda2 kart bawah ni, hee~ tanda ingatan tulus ikhlas dari my team mate sekalian, mereka masing2 tgh bercuti~ tp yang tak bestnya, ari tu juge mysef dapat laptop support, haih, mmg membuatkan hati ini bertambah gundah gulana jer..my turn tuk wart night support start selasa next week till 4th of Jan, haih, lambat2kan la masa berjalan harapnya..

chocolate from Alex Duque yang kini dah berada di Philippine tuk smbt Xmas~

keychain from Sean yang baru pulang dari Bali n sedang ber-night support~

My support laptop...harap2 tak banyak la tiket yang dapat...huhuu

Okla, dah tak de idea nak letak apa lagi, mata dah berat giler..okla, esok smbg g, n tak saba tunggu kamis menjelma~ boley la bercutiii~ wee!!~

p/s : i've received my Youth09 pass!! korang dah dapat ke? jom la g sesamerr!!~

3000321


12 ulasan:

*amie* berkata...

no worries dear.. there is no photographer that day.. amie pn dtg lewat..msa tu Goh tgh ng speach..giler malu.. x rugi pn x dtg..haha

tomato_masam berkata...

ahahhaaha..camne yang ley sampai lambat tu? wart kart maner eh? sape je yang datang? dak dak GG je eh? ke ngan KLGSCC gak?

NASRUL NASH berkata...

wow..
youthsays pass..
sedih xdapat pegi..:(

eju berkata...

youth festival..
alaaaa..
i wanna go...
tp xdpt...
enjoy, yep XD

tomato_masam berkata...

ala..naper korang tak dapat g? bukannya event ni buat selalu =(

Adzfar Aiman berkata...

huish, minah rempit pun join ni ke? bahaha.

tomato_masam berkata...

heh..menda alah ni sumerang kena join, rempit ke, rumput ke, sumer g, ahahhaha =)

ARC berkata...

woww so many bonus..
bout youthsays, haha dont have the time la..sigh~

lanz™ berkata...

bila dapat? dpt kt mn? xdapat g pun pass..huhu.. waiting....

tomato_masam berkata...

Arc : aik, weekend pun bz eh?

Lanz : lepas login kart youthay, g kart link ni;
http://youthsays.com/youth09
ley print pass kart ctu =)

ARC berkata...

ya loo weekend pon banyak kertas keje kene buat...event besa coming..projek dana lagi..susah tol jadik ketua anak2 kecik neh

tomato_masam berkata...

wah, keje apa ni? tak pe, masa muda kena keje kuat, kan kan? hee~