Sabtu

Jom Heboh!`

Hehe..menarik kan wordings kart t-shirt d atas ni? walaupun design nyer teramat simple, tp maksud yang terdapat kart wording tu amat mendalam, boleh la juge mysef kata kan ramai jer org kart luwa sana macam tu, specially awekz2 yang perasan cantik..tapi, tak semua nyer macam tu..just certain peepz saja.. =)

Mysef baru saja pulang dari tapak Jom Heboh, n if korang berkenan dengan t-shirt with funky wordings like the one above, boleh la g ke Jom Heboh tu, setiap satu Tee will only cost u RM10 per piece, murah kan? hihi..seb baik mysef ni kuat iman seket, if not, sure dah borong abeh dah t-shirt2 tu n then jual kart blogshop with higher price~ boleh? hua hua hua~ jgn mare~

Ari ni cuaca di bukit Jalil sgt panas ok~! abeh burn kulit ni masa jejalan kart Jom Heboh tu, dah sampai jauh2 tak kan tak nak round abeh2 lak kan? hehehe..tp, masa mysef smpi sana, orang tak berapa ramai lagi, maybe dorang tunggu petang kort so that dapat tunggu smpi konsert malam kang? artis pun tak ramai lagi yang ada, yang boleh nampak dengan ketara yang ada tadi pun ifa raziah, jaafar onn, dafi spa Q, opz..tak taw nama betul dia ar, sowi~ hihi.. n other artist la, but tak berapa nk menyengat la event kali ni, tak taw kart mana kurangnya, maybe panas sgt2 kort? hohoh0oh..ok la..enjoy the pic taken below ok~

kawasan tapak Jom Heboh still lagi lengang, but awan mendung dah menjelma~
sebab tu tak yang panas giler terik kart sana tadi? huhu..

cuba teka sape mamat yang tengah layan budak2 ni?

yupz..Ezani tengah melayan bebudak ni main game~

bebudak ni dah penin pk nk wat gaya apa la plak pas ni~

orang Esso tgh bz mempromot kad dorang~

dein semangat tanya mysef nak wart ke kad reward ess0 ni, uhuhu
dier lupa kort yang mysef tak de kete n moto..keh keh`

tapak konsert still tak de org g..sunyi gitu~

mak2 and ayah2 sumer bz membeli susu pada harga promosi~
masing2 pegang berbeg2 plastik susu~

abang ni semangat giler jual kopok~
macam nk makan org pun ada gak` hehe~

setiap satu beg tu c0st = RM10..fuh, mantap ar, sekor2 yang ada kart tapak
pesta sumer pegang satu, mesti untung giler dorang ni~

warung Campbell pun penah gak ngan orang..lagi2 budak2..sumer nk bergamba ngn maskot~

just budak ni jer yang takut nk bergamba ngn maskot, ahahha~!

pertanding mewarna kart warung metro~

salesgirl tgh sibuk setup warung Silkygirl~

ske tgk muka dak kecik ni..kecik2 dah ada rupa, dah besa nnt cam ne agaknya~ hee~

dafi Spa Q (tak taw nama btul) ngn faizal tgh cari org tuk naik pentas~

antara gadis2 yang terpukau melihat 2 jejaka kart pentas~

Aaaa~ itula antara gamba2 yang sempat di ambil..maybe kena g petang sket kort? at least tak panas, and lagi ramai orang rasanya...so, to korang2 yang tak pegi lagi, boleh la pegi, n jangan lupa bawak kamera okie!! till the next update..take care all!!~

4 ulasan:

ARC berkata...

lol..1st thing, kenape WANKERZ Zone?hahahhaha

adehh t shirt 2 sangat menarik kalau pakai g foodcourt..jomheboh sampai ble kt bt jalil?

tomato_masam berkata...

naper Wankers? ahahha..sebab tuk orang yang otak wank jer..keh keh

iyer, menarik kan? giler mencapap pastu~ jom heboh hari ni last la, n last jugew tuk tahun ni, apa la kamu =) telambat sudah`

ARC berkata...

nothin 2 be wanked of hahha

tomato_masam berkata...

wek~ nak juga..ahahha..sebenarnya tu banner masa projek kart kolej dulu, just modified sket jer, malas nk wart yang baru..hahahhaa~