Isnin

taggy fr0m fana sayang~

this is the hardest one, coz byk sangat lagu yang nk letak, tp pilih yang agak ok la kort..kort la kan? ahahha..mysef ni jiwang amatz..nk je letak macam2 n berderet2 list lagu nyew..keh keh` so, enjoy la lagu2 nyer ye..if nk feel lebey, cari la lirik nyew..keh keh`'

1.The besh love song [contemporary]
Can You Feel The Love Tonight by Elton John~

2.The besh love song [evergreen]
How Deep Is Your Love

3.The besh pre break up song
Maroon 5 - Harder To Breathe

4.The besh break-up song
Eamon - Fuck It (I Don't Want You Back)

5.The besh mesmerizing song bout ur ex
"Cry Me A River" - justin timberlake

6.The besh revenge song
Maroon 5 Through With You

7. The besh song when u are trying to remember him
"If You're Not The One"- Daniel beddingfield

8.The besh song after u buried ur xbf
Maroon 5 - Until You're Over Me

9.The besh song reasonin ur break-up
"Get Another Boyfriend" - Backstreet boys

10.The besh song if u wan a new bf after u break up
Backstreet Boys - More Than That

11. The besh song if u wanna trash up ur exbf
"Cinderella" - britney spears, trash ke tu? ahahaha

12. The besh song when u are down
The Day You Went Away - M2M

ok, itu je la jawapan tuk setakat ni, dah letey baru pulang dari xpdc dari utara ke selatan, huhu..mencik sama itu jemmmm..aiyo..manyak kijam la itu hi-way..kena wart kete ley terbang kort baru ley speed? ahhahaha..dah start merapu dah ni, kena stop menulis di sini..to those yang membaca, sila buat tag ini yer..sumpahan ini telah jatuh kepada anda yang membaca, huahuahua~

2 ulasan:

chicz berkata...

ooh. finally skrg baru dpt ku baca blog mu. hiks.. acik dah add kakak kat my blog list, if u dun mind. ;)

tomato_masam berkata...

huahuahua`
tak ksah lor..
the more the merrier~