Khamis

taggy fr0m fana and achikz sayang~

helu sumer, lama dah tak wart tag kan, hihi..seb baik cik fana and achikz ku ada memberi satu tag ari ni..wee~ mari mari pk kan jawapan nye~ hee =)

Tag 1 by fana syg~

1.Ciri-ciri wanita / lelaki idaman anda?
  • tak suka mengutuk org ( coz diri ni cepat terasa .. huuu < ;_; > )
  • bijak berkata2 ( mysef ni a good listener, so, si dia kena pandai berckp or mysef get bored)
  • pandai membawa diri ( coz mysef akan selalu heret dier masa g jupe kawan2, hee ^_^ )
  • if tak de rupa lagi bagus coz tak kan berebut ngn org lain~
2.Adakah anda sudah memiliki wanita / lelaki idaman anda itu?
• entah, sebenarnya dah mempunyai seseorang, tp, kalo boleh, nk juge mencari
yg lain..boleh? alallalalalalallaa =)

3.Adakah anda mempunyai Myspace?
• Ada, dulu sgt aktif, but now, busan sudah~ mari berfaceb00k pula~

4.Pernah terpikat dengan mana-mana kenalan Myspace?
• erm..tak pernah la pulak`

5.Ada perkara pelik tak berlaku kat diri anda hari ini?
• ari ni? macam ada..walaupun ada byk sales kart sunway tadi, mysef tak rasa
nak beli pun, pelik giler kan? ahahhaha~

6.Siapakah sahabat anda yang paling anda sayangi? (nyatakan nama)
• Cik Ummi Salmah syg~

7.Pernah anda tipu dia?
• ada ke? macam tak de je rasanya..huu..

8.Pengalaman paling mengerikan?
• bekerja di company yang mysef sedang bekerja sekarang!! fuh, giler ngeriiiiii!!
hahahahha!!!

9.Pengalaman paling mengembirakan?
• kehidupan semasa di convent..missed that moment gilew2!!

10.Have u ever taste drugs? Cigarette?
• Drugs?? ubat = drugs juge kan? so ada la~ but no cigaratte..no no no..xnak
cepat mampuz

11.Describe 10 things about yourself
  1. boros
  2. ske tuka2 hp
  3. suka makan
  4. suka jalan2..n suka tgk tempat pelik2
  5. suka buli 'dia'
  6. malas bekerja
  7. suka tgk wayang
  8. suka makan munch munch~
  9. bila shopping, if g 5 jam, satu barang pun tak kompem beli lagi
  10. susah nak dapat saiz kasut yang fit to me
12.Pernah mencintai orang lain, tapi pada masa yang sama sudah mempunyai teman istimewa?
• pernah =)

13.Adakah anda rase teman istimewa anda setia?
• tidak =(

14.Kekurangan teman istimewa anda pada pandangan anda?
• kurus sangat .. huhu..makan byk pun kurus lagi..pelik btol!!

15.Kesemua soalan di atas anda jawab dengan jujur?
• harap2 nya =)

16.Jika anda pernah melakukan sesuatu kesalahan yang amat teruk, beranikah
anda menyatakannya kepada orang ramai?
• oopz tidak..naper kena org ramai? huhu..i'm scared of crowd =)

17.Anda perasan anda hensem / lawa? Hehe.
• tak pown, mysef ni dah la gumuk,pendek..cam ayam katek..mana ada
lawa..cumel jer~ hee~

18.Sebarkan pada 5 orang atau lebih.
  1. amie syg~
  2. ernieko syg~
  3. dein~
  4. anne~
  5. achikz~

Tag 2 by Achikz

Ok, for this tag, ada special rules sket where no family members is allowed and kena base on opposite gender, hihih..tak kan tak de kawan yang opposite gender kort, kan? hee~

What is the relationship of you and him?
me n him? kawan tapi mesra~ kan kan?

Your 5 impressions towards him
1. bijak
2. pandai berkata2
3. macam matured tp sayang muka jambu n muda~
4. berusaha keras dalam buat sesuatu
5. sangat caring n cumelllll~

The most memorable things he had done for you
masa dekat uni selalu jatuh sakit, so, dia la yang banyak membantu macam tolong g pekan changlun beli ubat, beli kan makanan, and ada satu masa tu, dia accident, and kaki tercedera siap kena jahit2 lagi, tp still datang tuk jupe mysef kart kolej yang jauh dari kolej dier, huhu..giler terharu kan?

The most memorable things he have said to you?
adala..tp, masa romantik jer memorable, if tak, hancur..keh keh`

If he becomes your enemy, you will
tembak dier sampai mati..sebelum tu nak seksa2 dia dulu..aaahhaha..gler kejam!!!

If he becomes your enemy, the reason is
dia ada org lain.. Grr!!!

The most desirable thing to do on him is?
menjadi seorang yang setia =)

The overall impression of him
he makes me melt~

How do you think the people around you will feel about you?
sangat kecik but gumuk n muka merah..keh keh`

The character of you for yourself is?
sengal?

The character you hate of yourself is?
penakut yang amat!!

The most ideal person that you want to be is?
the one that can adapt to most situation =)

For the people who care about and like you, say something about them.
mekasih sebab menjadi kawan kepada diri yang kerdil ini, guwe sayang banget sama kamu org!!`

10 people to tag
1. Fana syg~
2. Amie syg~
3. Ernieko syg~
4. Anne~
5. Dein~
6. Sha~
7. You!
8. etc..etc..etc.. ahhahaha

Who is no. 2 having a relationship with?
dia masih lagi sedang mencari her soulmate~

Is no. 3 a male or a female?
perempuan~ i can only judge from her luaran la..ahahha..

What is no. 1 studying about?
Multimedia~ ala, yang ada graphic n animation tu n blaja html n lain2` keh keh

Is no. 4 single?
single ke cik anne wey? hihi..

who is no. 5?
o0o..the first 9 Q is based on him..so who is he? ahhaha`

Say something about no. 6?
she is working with MEPS~

ok..siap..sila kan wart yew~!! fuh, penah betol wart tag ni kan? ahahha~ n iklan sket, to those yg belom dapatkan pass youth 09 tu lagi, cepat2 dapatkan, the event is approaching ard!!!`

3000321

20 ulasan:

♫╬ Chloe Aldrich ╬♪ berkata...

Hi there!~ Sorry for the late reply! hahaha.. Merry Christmas!!!

tomato_masam berkata...

hehe..its ok~ merry xmas t0 u to0o~

TIA berkata...

ahha...tags...sy agak rimas dgnnya...
=) but fun...
tag yg atas tu...
yg 'bijak brkata2' tu...
hehe..kinda bahaya lol...
opinion daku la..
XD

neway...nice knowing ya!

tomato_masam berkata...

ya ya..bijak berkata2..sangat bahaya, lagi2 if dier mulut manis, sure bermadu la pas tu..ahhahaha..kena tanggung risiko juge la kort? keh keh`

*amie* berkata...

ummi salmah yg cumel itukah kawan yg kamu plg sayangi??? kim salam kt dia ye.. hahaha.. thanx dear 4 being my friend...

Nazra berkata...

salam kunjungan ziarah miss tomato ^_^

chicz berkata...

yeay. saye di tagged! nanti acik buat okeh! ;)

pembebel yang setia ~ berkata...

ur tags mcm cute2 je~LOL

p.i.n.a.t berkata...

hey there..

thanx singgah...

tomato_masam berkata...

amie syg; a'ah, si amie yang tomey2 tu..hee =)

nazra; salam kembali ^_^

chicz; okie baiks!! akan akak tunggu~ hee =)

pembebel; bukan tag jer cute, org nye pun, wuahahaha!!~

pinat; hye, selamat datang to my bloggy~

Permaisuri berkata...

heyy thx :]
really? i thought my handwriting sucks.
lol :P
nice meeting u anyway.

tomato_masam berkata...

permaisuri; ahahha, seriously, ur handwriting is far more prettier then mine~

Muhammad Nazeef berkata...

alo!
ive linked ure blog~
haha~..and printed the pass ady~
might see u on the event

cheerios~

aki™ berkata...

wah dh ade pass ek..?
so sure la jmpe kt pwtc nti..
hope to see u there..
glad to see u join my group..
btw im aki..
thanx for the comment posted...
my ym:cryptomizzation

tomato_masam berkata...

nazeef; ya ya, make sure jupe dekat youth nnt, later2 pass number fon k? hee =) tak la sangap sangat nnt kart sana~

aki; ya ya,harap2 tak de keje tambahan kena wart that weekend, kalo tak, harapan jer la nk g youth tu..huhuh`

lolita berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
lolita berkata...

hey let's meet at the event will ya?

(aduh terdelete lak komen td lol~)

pembebel yang setia ~ berkata...

i guess i'll c u there, yaahaa :)

eju berkata...

tags...
xpnah buat..
cam menarik je..
hahah XD

tomato_masam berkata...

lolita and pembebel; yezzzaa!!` juper di sana yer~! '

eju; sila2 la wart tag ini, hee~