Sabtu

happy tak happy..

Hi cik bloggy tersayang, arini mysef sangat hepy~ but, bukan ari ni la, ari rabu lepas, hihi, kegembiraan ini bermula dari seutus surat dari my bos, well, sepatutnya mysef kena g collect surat tu sendiri kart dia, but, mysef saja lambat2kan dulu sebab tak mo taw my performance result for last year..huhu..ye la, orang nyer expectation to me sgt high but mysef tak rasa yang mysef ni high performer..huhu, mmg giler risau la..tapi maybe sebab bos tu dah tunggu lama sangat kort for me, dalam kul 4pm tu dia terus je datang to my cube and bagi that letter, hish, giler sengal eh tak mo amek surat..keh keh, tp lepas dapat tu tangan ni pun gatal la kan, g bukak..n mata terus berpinau..macam nak pengsan pun ada..ahhahaha!~

memula tu sedey gak la coz perenggan pertama dah kata no increment, tp bila tanya team mate yang lain, dorang kata mmg team kami2 tak de yang ada increment, due to gawat katanya..dunno la..benda ni kan PnC, hihi..so, mysef sambung ke perenggan seterusnya which is the good news~ ahhaha..Alhamdulillah, mysef rasa macam rezeki tergolek lak, ye la, keje ni my first job and after setahun dapat lak bonus, hoh0ho..'giler perak' + happy la kan, keh keh, hilang la sekejap tensen keje kart sana, tp..mampu ke nk survive neh kart comp tu~ aiyak~ masing2 tgh runsing ngn rumours nk buang org..tempat korang nk amek org bekerja? i need a backup job, kalo ada, promotekan la~ hihi..

Last week me n him pegi makan2 kart Outback, ye la, asyik makan makanan siam, melayu, korean, vietnam, apa kata try western lak kan~ hehe..harga memang mantap tp yang penting makanan tu, harus la sedap kan??? hihi..tunggu la esok2 nyer mood, kalo rajen mau ke Jogoya~ hihi~ n korang2 patut try bege kart outback..sedap ok..~

interior design pun ala2 cowboy gitu~


my food n his food~


besa kn bege neh~~

erm..dah tak taw nk update apa da..ahahah..kekurangan isi dah neh..apa kata buat flashback sket ley? flashback ke masa last dating bersama gadis2 itam+pink di changlun seblom masing2 grad n berpisah jarak jauh...tp not for me and amie la..hihi~ kan amie kan~

first stop dating kami ialah makan2 the kfc ciplak~
hehehe..bukan henpon je ada ciplak
kfc pun ada, just nama nye KLC~ keh keh~

masing2 tgh warming up tuk bergamba lagi
memula keras g
lama2 spontan je pose..aahaha~

satu bilik jamban karoke yang kecik tu kami
boleh masuk 8 org, mantap tak? hehe..abeh kusi bilik seblah kami kebas~
and ni la first time mysef nyanyi karoke ok~


bintang persahabatan kami =)

masa tunggu bas nak balik sintok pun sempat pose~

tapi yang paling mysef kagum is that~
myfren sumer nyer sporting
sumer ikut tema ok~

kenangan terakhir di C-Mart..~
first shopin kompleks di Changloon, ahhaha~

gadis2 model payung~

aksi terakhir kami as a student..
sedey nyer rasa
kan bagus kalo bleh pusing masa balik
haih, dah dah..kembalik ke alam nyata kembali..zuss~

-selesai-

13 ulasan:

Si Penconteng berkata...

Eiiii besnya. Teringat plak ngan kengkawan kita. Huhu...rinduuuuuuu.

eju berkata...

comei nye korang black+pink!

NASRUL NASH berkata...

huii dpt bonus..
leh la bwk jenjalan gini..
hehehe..

*amie* berkata...

amie sgt jeles ko dpt bonus tuee..adoi.... tension la mcm ni.. nape la amie jd staff plg muda kt sn..tpksa jd mangsa ekonomi...sgt tak adil kn???

tomato_masam berkata...

Zatil; hihi..kan, tp masa belajar la dapat jumpa kengkawan..dah start keje tu, jgn harap la dapat jumpa sumer nyer..sedeykan?

eju; hihi..hitam n pink mmg comei~ eju pun kena try, seswai kaler tu ngn eju~ hihi..

nash; eh eh, bukan kata tgh outstation ke skang ni? camne ley online neh?? hihi..mari la ke pj kalo mahu di belanja~ hihi~

amie; tu la..paling muda lak jadi sasaran, tak baik betol..mesti dorang dah pakat2 dah tu..bak kata GSW, it's too late..

s b 1 8 9 1 1 9 berkata...

wah...dah jd makin kaya la lpas dpt bonus....xleh jd ni, kena g kl gak, suruf fie blanje...hahahaha...

tomato_masam berkata...

hihi..rezeki tergolek namanya tu, hihi.mari la turun~ kiter di sini on jer bila2 pun, ngeh ngeh~

waniey berkata...

congratz sis!

boleh lah blanje ngan bonus tu kn..hehhe

DrSam berkata...

Tahniah. memang rezeki. Minggu hadapan jom belanja kita minum teh untuk bloggers meeting :)

Pan berkata...

haha...
masa study mcm2 x kne...
itu la ini la...
tp bila da abis stdy baru terasa syiok stdy kn??
haha...

tomato_masam berkata...

waniey, hihi..jum la jupe masa gathering Dr Sam tu, insyaAllah if tak de aral melintang smpi la kiter~ hihi

Dr, hihi..InsyaAllah, if tk de keje last minit macam mggu ni, smpi la sy ke ikea tu~~ hihih~

Pan; wuaa!!~ tu la pasal nya, tp skang ni just rindu jer ngn detik2 as a student coz kiter dah fully utilize sumer masa as a student, sumer pun dah try n cukup berpuas hati dgn pengalaman yang dikutip, just masa konvo jer tak baper hepi coz kelam kambut ngn keje ngn konvo..haih, cedey2~

NASRUL NASH berkata...

eh eh..
mmg ler outstation,
tapi abis keje cari hotel leh wifi..
tu yg leh on9..
nk blanjer mkn??
maw maw..
huhuhu

s b 1 8 9 1 1 9 berkata...

hehe...nanti2...nak ajak mber2 dtg skali...sebuah bas gi sana, fie kena blanje...