Jumaat

H1N1

haih, this afternoon, me, my classmates and others in our campus dah terima satu berita yang sangat mengejutkan which is our campus akan ditutup for a week, so, there we are, excited2 coz more holidays = more time to finish our task, but then, come to our surprise, this holz bukan la holz yang diberi percuma, but it is a berganti nyer cuti..macam budak2 skola tgh ganti klas tuk cuti raya tu~ but at least they all ganti time weekend, ok la kan, but us?? wuaa!!~ di ganti dengan cuti sem yang ditunggu2 tu, aiyak, i really need those holz rather than this cuti mengejut, wuaa!!~ nanges guling2..huhuhu..

Nampaknya terpaksala use this holidays wisely, hope dapat la siapkan all the task given in timely manner, tp sempat ke? insyaAllah, haih, fokus fokus, bak kata ketua pustakawan masa orientasi library tadi, buat master ni jap jew, but then, mysef pk2, ya la, jap jew, end of next year dah abeh, but how come nak melalui nyer tu a bit perit? hua~~ tensen eden, haih, i need a penguat semangat, mana pegi my penguat semangat tuk belajar, tak dapat lagi nk carik titik kuat berfikir tu, dunno y, maybe mysef rasa malas? haiyo, shuh shuh rasa malas, kiter tak mo kawan sama kamu ok, i need my brain n i need it really bad =(

my bag n my table sentiasa penuh ngn journal, but to read it, aiyakkk!!~ sangat malas, coz kiter ni malas membaca? but kalo baca komik ley jer abeh kan lak? hee~~ takpe2, slow2 sure boleh kan? just harap mysef tak terlalu slow to compete with my other coursemate, insyaAllah =)

ok la, till now dulu, update ni pun sebab sian kart blog yg giler bersawang, biler rajen mysef update g yew? take care cik blog~ daa~~

2 ulasan:

Ejump berkata...

errk!!~~

ramai nak cuti..
tpi cik fifie xnak..hihihi~~

tomato_masam berkata...

tak nak la, keje byk, tak sonot cuti =(