Rabu

summer vacay~

Helu cik blog tersayang~~ mesti tengah majuk sebab tak bagi makan dah baper lama kan? hihi, tak pe, tak pe, arini meh nk bagi makan kenyang2 eh~ so, nak di jadikan citer, a few weeks ago mysef membawa diri ke negara orang, tak lama sangat tapi tak kejap juge, cukup2 untuk merasa kepuasan berada di negara org, hoho~ naper mysef kata gitu?? aiyok, mysef is a true malaysian sejati yang mana makanan ruji di tanah buminya adalah nasi, hahahha!!~ sepanjang berada di negara org, bila makan jer, mesti rasa cam ada something yang kurang iaitu nasi, hua~ sedey kan? luckily mysef ada wart research for kedai halal area London, and luckily, our hotel is near to Paddington Street, kart ctu ada la a few kedai halal such as Satay House yang cik penjaga kedai nya mengubati rasa rindu tuk bercakap dalam bahasa melayu kami2 sumer~ ahahhaha~~

Memula ingt nak g makan kart Melor which previously is known as Mawar kart Edgware, tp sebab masing2 nak patah kaki dah berjalan, so, stop jer kat satay house, but harga kart ctu ley tahan juge, hahaha, n masa nk balik, luckily kami jupe satu kedai makan halal kart area yang sama but the price is much2 cheaper, nama kedai tu Chicken Spot, satu set makanan start dari 2 Pound, ada air gas, fries selonggok and 2 ketul ayam, not bad la tuk RM10 coz its = kfc di malaysia kan, hoho, but so bad, kami jupe juge chicken spot kart paris, tp malangnya dah bankrupt lak~ sho baddd~~ so, untuk a few days nyer, kami attack jer kedai2 cam neh bila rasa lapar, ahaha, kart london bridge and masa shopping kart oxford pun g singgah kedai 2 pound neh,

ok la, enuff said, mari kita biarkan gambar pula bercerita, w0keh~~

me + family + tower bridge version siang

me + family + tower bridge version malam

me + family + eiffel tower

me + family + that thing
huhu, tak ingt lak nama apa~~ huhu~~

me + sh0pping2 @ beaute'

me + the street~~

me + family + disney village

me + family + l0uvre

me + family @ tube station

me + anak angkat~~

me + encik potato~~ me likeyyy~~

me + family @ area l0uvre~

me + family @ area l0uvre~

me + family @ harrods

sp0t me!! .. @ british museum
sangat giler besa ok museum ni,
letey berjalan n mengagumi~

ok, cukup la dulu setakat ni, mau isi form2 yang tertunggak tuk register this upcoming saturday!~ will update u guys with my new bilik sewa in puncak perdana later!~ take care~ daaa~

13 ulasan:

ijad berkata...

jauh perjalanan tu..

tomato_masam berkata...

boleh tahan la, seb baik tak kena jangkitan H1N1, hoh0o~ =)

DrSam berkata...

berjalan sakan tour Europe rupanya. memang seronok dapat melihat negara orang, terutama bersama keluarga tersayang.

s b 1 8 9 1 1 9 berkata...

mana ole2...?

hehe

*amie* berkata...

whoop nape x g eiffel tower waktu malam.. syoknya..sp nk kawen dgn amie kna bwk g paris n landon juge la..hahaha....giler demand ~

tomato_masam berkata...

Dr Sam; iyer, kalo tak g ngn family mesti rasa tak sedap hati, hee~

riki; 0pz, ole2 ada dalam perut sudah~

amie; ada juge pegi waktu malam, gamba tak di up kan jer, hehe, cam meriah lak tempat tu ngn eiffel nyer lampu kelip2 masa tu, syg tak de video cam tuk record je, huhu, guna camera tak clear sangat lak`

hehe, demand kena tempat takpe, cepat2 cari sugardedi~ ley sponsor gitu~ ngee~

s b 1 8 9 1 1 9 berkata...

haha...cepatnya masuk dlm perut...

erniekO berkata...

waahhhh padannn laaa diammm jek...

merantau rupenye...

naseb x dpt H1N1..

hohohoh. :)

ijad berkata...

jauh perjalanan luas pandangan...

Kotak Hati berkata...

wah..
jeleznye..
hu3

Muhammad Nazeef berkata...

best nyer...
arini je da 4 kali bace blog org gi trip oseas...
jelez2~

Ejump berkata...

just 1 word...
"wow!. . ."


p/s: g x ajak pown... :(

kissy berkata...

bestnye berjln...