Ahad

taggy fr0m incik Arc =)

ok u guys, one more tag, but kali ini is from incik Arc, hehe..sowi lambat buat, baru ada kesempatan aaa~ mari mari buat, korang jgn gelak lak bila baca ok...otak tgh gile2 ni..ahahahha =)

The rules:

Link to your tagger and post these rules.
List 8 random facts about yourself and tag 8 people.

Tagging:
1.
Amie syg
2. Fana cyg

3.
ernieko tomey
4. eju ~

5. korang yang tgh baca..wajeb ok!!

Start time : 09.05PM

Random facts about myself

- Sangat pendek/rendang/kemetot

- saiz kaki amat kecik and amat payah nak carik kasut

- muka senang nak blushing

- suka baca komik komik jepun and gempak ( mana2 yang cute la character dia )

- suka shopping, tp window shopping jer la of coz..ahahahahaha~~!

Myself

First name:
Noor Rafidah

Name you wish you had:
Ika Arkasha >> nak glamer jer lebey, rupa tak de..huahuahuahua!!~

What do people normally your name as:
fie, fifie, rafidah~

Birthday:
02 Sept 1985 >> kantoi lak dah tua..ahahhahha~

Birthplace:
sg petani, kedah~

Time of birth:
8.45am~

Single or taken:
taken but looking =)
(giler curang..heeeee~~!)

Zodiac sign:
virgo the virgin..allaallalalaa~

My appearance

How tall are you:
142 cm?

Wish you were taller:
ya ya..160 pun jadi la..wuaa!!~ pendek nyer diri ini~

Eye color :
cokolat pekat~

Current hair color:
itam semau mau nyer~

Short or long hair:
panjang n buruk, yeah, i noe, tak de yang tny, sj nk ckp, keh keh`

Ever dye your hair a bizarre color:
pernah, and yang paling mencapap sekali is warna purple masa kart matrik..keh keh
terus matrik tu wart rules all the malay kena pakai tudung next sem nyer...agagagagaga~

Last time you did something dramatic with you hair:
rebonding? fuhh..giler tragic u all

Glasses or contacts:
glasses~ tahu kah korang pakai kontek itew boleh merosakkan mata~

Do you wear make up:
me? nopes..Arc? ye !!!` ahahahahha`

Paint your nails:
idak..asli itu menawannnn~

Shy or outgoing:
malu tapi mahu ^_^

Sexy or cute:
seksa n cute~

Serious or fun:
gila2 jer..

A turn on:
suka bercakap~

A turn off:
org yang suke mara2 tak tentu pasal..mencik ok`

This or That

Flowers or chocolates:
cokolat celop2~

Pepsi or coke:
c0ke!~ ada my Q on this kart youth~ hihi`

Rap or rock:
both~ depends kart lagu~

Relationship or one night stand:
if waras relationship, if tidak, ONT, alalallalaaa~

School or work:
working, but nak kembali sch0ooling ley?

Love or money:
tanpa money, love tak akan ada..ahahhaha!!~

Movie or music:
movee dan music~

Country or city:
country and city

Sunny or rainy days:
sunny and rainy~

Friends or family:
friens and family

p/s : mysef ni tak penah cukup ngan satu...hik hik`

Have you Ever

lied:
penah la, tgk keadaan~

Stole something:
mencurik? if terjupe barang then amek kira curik ke? opz!~

Smoked:
tak pnah~ tp sedut asap rokok org ada la~ huhu..

Hurt someone close to you:
erk..ada ke eh?

Broke someone's heart:
ada..and one of the sample ada dalam blog ni..refer to my long long ago nyer post...hee~

Wonder what was wrong with you:
tak kuat iman =)

Wish you were prince or princess:
prince!~ baru la boley kawen 4..ahahahha~

Like someone who was taken:
macam ada..uhuk uhukk..

Shaved your head:
mak aih, rambut is perempuan nyer mahkota, mana ley shave!~

Used chopstick:
ya ya..tp ngn nasi tak la..failed ler kalo ngn nasi`

Sang in the mirror to yourself:
pernah n cermin tu pecah pastu..wuahahahahhaa!~

Favourites

Flower:
bunga ros putih~

Candy:
cokolat yang ada kacang~

Song:
how deep is your love~

Scent:
kenzo~

Color:
itam, buktinya, all my clothes sumer nyer kaler itam..keh keh

Movie:
a lot like love..wuaa~ suke nyer tgk ashton kutcherrrr~ cumellll nyer kamuuuu~!

Singer:
ramai sgt.tak mo sebut, nnt ada yang jeles lak kalo tak sebut, hehe~

Junk food:
maruku~

Website:
http://tomat0masam.blogspot.com/
>>website ke ni? ahahhaa`

Location:
atas katil mengadap la

Animal :
rabbit n hamster n monyet~

Ever cried over someone:
penah kort?

Is there anything you wish you could change about yourself:
my gemuk gemuk from lemak yang berflabby2` hahaha

Do you think you're attractive:
tak pon..cedey2

If you had to choose a fairytale as your life what would you choose:
snow white~ coz ley idup dalam utan..hehehe~

Do you play any sports:
sports? semput ler.sowiiii~

DONE!!

End time : 9.22pm

26 ulasan:

eju berkata...

uiks.. ade name eju ke..
cmne nak buat? xtaw! haha XD
*xpnah ni*

ARC berkata...

oii I xpakai mekap okay?LOL
suke suki je tuduh

n apehal lak dengan kecurangan tuh? balak dah ensem ckola weyy

p/s: sesungguhnye aku bukan gay

tomato_masam berkata...

eju; sebab tak penah tu yang nak suh wart, senang jer, copy paste and jawab jer soalan yang ada, keh keh`

Arc; eh, bukan kamu ke clown yang kart jom heboh ari tu? ahahahhahaha!!~ kecurangan tu sajer je ckp, tak smpi hati pun nak wart..kort? heeeee =)

ARC berkata...

hahah amboihhh...ish3 xbaik2..
jap2 u serius ur height 142cm?? biar betul?

Lina Chan berkata...

aiyok!!
sy tag ARC..
then i read this..
sy kena tag gak?

:)

wah, sonok la dah ada pakwe encem..
br btul sy yg puji..
kalu ARC yg puji, bunyi lain mcm dah..
ye tak?

tomato_masam berkata...

Arc; btull~ tak tipu punya...~ bila jupe nnt tahula betul ke tak nyer~ wuahahahhaa~

Lina Chan; hee~ if dah wart tak yah la wart g, kalo rajen pun, apa salahnya..keh keh`..hensem ke mamat tu? ahahha..koyak rabak la suwa dia pasni dek kembang sekembang2nya..hee =)
itu la, memula Arc puji tu dah bunyi cam sesuatu, seb baik dier cakap awl2 dier bukan gay..hahahaha~

eju berkata...

eh baru sedar.. tomato same birhtd8 dgn my sis.. so i'll never 4get ur birthday=)

eju berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ARC berkata...

hahaha nasib baik dah cakap awal2 bukan gay LOL

tomato leh lak meragui kehenseman balak sendiri wahahhaha xreti bersyukur btol LOL

Jordy berkata...

eh tomato, kene bg nomor engko kt aku.. =P

tomato_masam berkata...

eju; wuahhh~ sama birthdayy~ beruntungnya, tp, baru perasan juge, rupanye kiter ni akak kepada korang2 ni sumer...wuaahhahhaa..

Arc; sebab bersyukur la kiter setia smpi sekarang taw~

Jordy; oit jordy, cam ne nak bagi nyer, bak le email nye, hee =)

faRha berkata...

lawak membaca catatanmu itu
huhu

kes jeles i ngan key??
lesbo?..
huhu

kami baru jek kenal lebih kurang 2 bulan yang lepas
kami kenal melalui alam siber
youthsays...
(ada cam dalam section coretan hati kat majalah tu x?)

muahahahahhaha
XDDD

Norsya berkata...

ha?x kan tall 142cm je??isk2x..

Zatil berkata...

Ahhh I got tagged!
Eh, betol ke 142cm je? Ataupon 152cm? Hmm...tapi takpe, short itu comel kan! :))

tomato_masam berkata...

farha; hehee, jeles sebab baru berkenalan di alam siber terus dapat berjupe dah~ hihiihi..ayat tu mmg dramatik ar, ada pengalaman masuk majalah aaa ni..oh0h0oh0h~

Sha and Zatil; percayala wahai korang, kiter mmg pendek, hihi..kalah budak darjah 6, nk bukti kena jupe kiter la~ hee~

ARC berkata...

sape nak join saye jmpe cik tomato_masam? nak tgk btol ke 142 cm? nanti saye bawak pembaris ye~ hahaha

142 cm itu bukan pendek, comel wakakka..ala my fren pon ade gak tinggi cmtu..saje je teasing u LOL

tomato_masam berkata...

hihi..pembaris nak wart pe, bawak pita ukur la..wuahaha~! ok, tak de, dah cakap nk jupe tu kena la jupe n wajeb gak banje makan eskem BR, okieeee Arc? Arc kan baik~ cumel~ hihi =)

Zatil berkata...

Sy nak join! Sebab ade org sudi banje eskem!

ARC berkata...

wahh nak mintak belanja lemak la..mintak penampar bolehla..nak?haha im not dat chivalrous k?

saye kebal pujian LOL

Lina Chan berkata...

ARC~
nak join gak..
kita jumpa tomato ramai2..
satu org bawa pembaris sorg satu..

ingat!! bawa pembaris pendek je..

:) LOL

*amie* berkata...

saya agak terperanjat apabila melihat ada 20 comments on this post.. unfortunately none of them i knew..hehe

to all -- mmg tomato agak pendek la..but toamto btul ke 142 je??

eju berkata...

congratz!! u've been chosen for the '2008 cute's blogger' award=)

amik award kat sini ye, tomato: http://karyaeju.blogspot.com/2008/12/awardtag-from-doku.html

ARC berkata...

eleh eju..u xmo bg kt i ke? I cute gak pe LOL..

hahah chan2 jahat gila..xbaik la weh cakap cmtu.. tapi kan, kalau nak lg cute, bawak pembaris yg ade benda shining2 ngan air kt dlmnye.. ala pembaris yg bergerigi tu
wakakaka

tomato_masam berkata...

Zatil; ahahhaha..mari2 suh si Arc tu banjer!~ bukan sebarang eskem lak tu~ BR lagi~ amek yang triple scoop taww~! hua hua hua!~

Arc; kamu kan chivalrous yang cumel~ baik~ jadi, kena la banje kami2~ weee!!~

Lina Chan; ala, susah2 jer korang..volunteer la sorang bawak pita ukur, tak la berat sendat beg korang~ hee~

amie; dorang2 ni kawan baru dari youth, join la kami2 kart sana, hehehe =)

eju; mekasey eju sayang!!~ 1st award ni, bangga bangga~ hee =)

Arc; oit..si eju kan bagi kart kamu juge..cuba tgk page dia..apa da~ ahhahaha..sama2 cute la kita2 ni~ weee~ and pembaris gerigi? naper gerigi? dah kena geget ke? ahhahahah~

Zatil berkata...

Ek ehhh..rasa mcm masok forum ttg ketinggian insan yg bernama Cik Tomato je nihhh.

Iiihhh bes nye dpt pi makan eskem! Sy nak BR yg satu tub besar tuh! Ala takpa la kan..nanti sy sponsor la beli pembaris/pita ukur/pembaris gergaji shiny2. Ngeh ngeh...

tomato_masam berkata...

hoh0ho..baiknya cik zatil nak banjer~ kang bawak extra taw~ kort2 ada extra org lak nnt~ hee =)