Ahad

rungutan + taggy from fana syg~

WEeEEE!!! gembiranya rasa..akhirnya, ari ahad menjelma, n malam ni is my last nite tuk wart support, akhirnya, selepas berhari2 lamanya tak cukup tido, pas ni, mysef akan make sure malam2 tdo awl..n off henpon, ahahaha..skang ni if dgr henpon bunyi jer, cam nak gugur jantung ni haaaa!! huaaa!!` fobia amatz, start dari kul 10 malam, akan ada satu job failed, then start kul 2 pagi, akan ada job yang failed tuk setiap jam smpi kul 7 pagi, huhu..malang btul kena jaga byk2 country ni, dah la tu, awl bulan lak, lagi ler byk job nyer, huhu..and now, ari ahad, siang, masa yang sepatutnya mysef tdo dengan aman n nyenyak..tp di sebab kan kena wart UAT job tuk india, mysef terpaksa berjaga cam zombi..ntah kul baper tah dorang nak anta file nyer, semalam, sabtu lagi la, janji kul 1 cam tu, last2, file smpi kul 7 malam, mak aih, sesia jer my siang tuk hari tu, sepatutnya dah ley g jalan2 semua, tp, ni tak, kena tunggu file, huhu..harap2 ari ni mereka2 akan anta la awl sket, rindu betul nak tgk dunia luar selain mengadap keje ni...huhuhu...cepat la menjelma wahai isnin kul 10 am, tak saba nk transfer shift kart org lain...wuaa!!~

p/s : mysef terpaksa taip kart sini tuk kurangkan rasa tension di kepala...buat yang penin2 bila membaca blog ni, sila abaikan kepeningan anda coz tahap kewarasan mysef for now is only 10%..huahuahua~~ and berikutnya ialah, sesi menjawab tag..keh keh =)


a) Answer the questions below, do a Google Image Search with your answer, take a picture from the first
minimal words of explanation.
b) Tag 5 other people to do the same once you've finished answering every question page of results.

1. The age you'll be on your next birthday :

2. A place you'll like to travel to :
3. Your favourite place :
4. Your favourite food(s) :
5. Your favourite pet :
6. Your favourite colour combination :
7. Your favourite piece of clothing :
8. Your all time favourite song :
9. Your favourite tv show :
10. First name of your significant other/crush :
nama belakang je k~

11. The town in which you live in :
12. Your screen name or nickname :
13. Your first job :
14. Your dream job :

15. Your worst fear :
16. The one thing you'd like to do before you die :


17. The first thing you'll buy if you get $1000 0000 :

Peeps :
• Amie syg~
• Ernie syg~
• Zatil~
• Eju~
• Arc~
• And kamu yang membaca~

17 ulasan:

eju berkata...

emm..susah sket eju nak paham *sbb blum keje kot* tp..., i wish u the very best of luck utk siapkan keje=)

tomato_masam berkata...

ahahahah..tQ eju syg~ muah muah~

Zatil berkata...

Ahahah comel la tag ni, sebab kene jawab dengan gamba. Hehe saya sukaaaaa!

P.S. Siannye die kena jadi supporter...alahai. Oohhh simpati...

tomato_masam berkata...

tu la, 1st jadi support ni, ingt kan masuk bidang programming tak de keje cam neh, ahahaha..meleset sungguh perjangkaan ku ini~

eju berkata...

ouh.. byknye kene carik gmbr nih! hahah XD

khairul onggon berkata...

Hehe.. tag bergambar.. Saya dah sign agreement, no tagged.. Hihi..

*amie* berkata...

fifie..kesiannya saya tgk kamu..tp setlh pengalaman berkawan dgn kamu almost 3 years (lbh kot) sy tau kamu mempunyai keazaman yg ckup kuat n thp responsible yg kuat.. chaiyo' dear...

zz@mira berkata...

setiap kejayaan mesti ada pengorbanan..all the best tomato..:) love ur tag..:D

ARC berkata...

TOMATO JAHATTTTT!!! Ok since this tag is kinda interesting, Ill do it..hehe

btw, the most important thing u wanna do b4 u die tu mmg respek gila..2 thumbs up!!

aki™ berkata...

bee gees!!!!

tomato_masam berkata...

eju~ hihi..nasib baik gamba, kalo kena carik benda2 pelik cam ne? huahuahua~

Khairul~ wahhh, siap ada agreement bagai, keh keh` sekali 2 kali apa salahnya =)

amie syg~ ahahhaha, azam yang kuat, tp, tak tawu sampai bila ley bertahan, aahhaha~ tak pe takpe, masih kukuh g ni~

Zzamira~ ya ya, setiap kejayaan perlukan pengorbanan~ (pujuk diri, hee~)

ske eh ngn tag ni, jadi wajeb la wart yew~ ^_^

Arc~ aik, maner ada jahat, giler baik dah ni~ ahahahhaha~ buat ler, kamu kan cumel~ baik hati~ kan kan~ hihi..benda terakhir tu? huhu..kamu tak mo join ker cik ARc wey~ =)

Aki~ my fevret song giler2~ ahahaha~ jiwa romantis, gini ler~

DrSam berkata...

salam tahun baru,

respect orang yang kerja macam burung antu ni.

tomato_masam berkata...

at least burung hantu jaga malam jer, sayew ni dah keje 24 jam, malam wart support, siangnye wart keje2 tuk projek lak, adeh`

eju berkata...

gaji byk, xpe...
heheheh =D

tomato_masam berkata...

eh eh, eju, kamu sangat memahami nyer~
hehe..tp sakit jiwa o0..sabtu ni g kul baper? ada kontek ngn jordy tak?

NASRUL NASH berkata...

ishh..
rajin betul siap buh gambar lg..

tomato_masam berkata...

dah tag ni yang suh letak gamba, letak jer la, ahhhaaha, tak kan tgk je kort? buat la terus~ alalallaa =)~