Isnin

award fr0m zz@mira + y0uth09~

Award dari zz@mira
---------------------------

Thankz t0 zz@mira untuk award yang cumel ini~ hihi, ada juge mereka2 yang ingt kart kiter ni eh` hee~ and sebagai tanda terima kasih, kiter juger ingin menghadiah kan kembali award ini kepada

amie syg~
fana syg`
ernieko cumel`
eju~
zatil~
Arc~
lina chan~
sasa~
red peanut~
budak kecik~
and korang2 yang sedang membaca blog ini~ okie, simpan baik2 taw~ jgn ilang2 pulak~ =)


dilemma +Y0uth 09!
------------------------------




cewah, dilemma sangat ke kiter skang ni? agakla, well, dah agak dah, kalau la boleh di ulang kan balik masa yang ada ari ni, mysef sure tak kan CC kan mail tu pada seseorang in my team, and bila tak CC, tak de la kekecohan yang melampau terjadi, hee..terlajak perahu boleh di undur, terlajak email, tak boleh delete, hee =)

ok, so, last saturday sepatutnya g youth nyer festival, yupz, mmg pegi, tapi a bit lewat la, huhu, pagi tu tetiba lak ada hal, kalo tak dapat la join jordy n the rest g berjalan2 di sekitar2 youth nyer event tu, tp, ketibaan kami2 masa lunch hour kart youth tu kira ok g la, still dapat goody bag!~ wee!!!` but, g0ody bag tu tak menarik sgt, sket btul stuff yang dapat, hahahaha..tak pe tak pe, at least dapat la kan dari tak dapat langsung~ hee~

so, tgk la gamba2 di bawah ni yer, nk citer panjang lebar cam letih nak menaip lak, hoh0hoo~

kiosk pendaftaran + claim goody bag~

main entrance + tempat checking chop youth~

kena turun ke next hall dey, letey wo0 nak jalan ke bawah lak~
ahahhahaa =) dasar pemalas berjalan~

dein + cik ular from booth rakan muda~

antara lukisan poster doll yang ada~ 3 for RM100~
cantek giler kan lukisan2 tu~!!

menarik kan nama booth ni? ahahahah` bulu bulu~

booth ni menjadi tarikan sebab ada abg kasut cumel~ hee =)

tapak asal for bazaar tapi dah move ke dalam hall di sebelah lak,
maybe ramai yang tak sedar kort kewujudan kawasan ni~ hihihi~

tengok mulut kart beg ni, and skang tgk pic kart bawah lak..samakan?

sama? ahaha...!! told u s0o000!~

graffiti yang belom siap..~

graffiti yang dah siap~

antara free gift yang kami2 berjaya cilok~

perfume by body shop yang ada dalam go0dy bag~

facial wash by body shop~
baik kan body shop ni nk bg benda free~
hee~

sampul sangat menarik, tp bila tgk dalam
hampeh, penuh ngn iklan jer...ahahhaha`

okla, setakat ni jer dulu updatenyer, mysef tak berapa nak sehat, adeh, saper la yang menyumbang kan virus kart kiter nehhh!~ huaa!~ sedey2~ ok la, till next time, tataa~!~

11 ulasan:

Zatil berkata...

Waaahhhh bes nya dapat pi Youth'09 tu!!! Tapi nape macam sunyiiii je karnival tuh? Tak hepening ke?

NASRUL NASH berkata...

menarik sungguh suasana Youth09 tu..
tp ape kan daya..
xdapat pegi..
hehe..

Chempaka berkata...

Eh kita ni msih dkategorikan sbgai youth ker... Hehehe... Xdpt pg pun hr 2... Tp member ckp xmeriah sgt.. Btl ker?

budak kecik berkata...

ala cam bes je youth09...
rugi2 xdpt g...
gift pun dpt byk kan,haha ke dpt dicilok???

budak kecik berkata...

hihihi tq 4 da award...
sukanya i...
hahahhaa

eju berkata...

bestnyeeeeee ='(

haah mulut tu mmg serupe! ngahahah XD

tomato sakit ke?? mkn ubat tau!!!get well soon..

tomato_masam berkata...

zatil; ahhahaha..taw tak pe, tak happening sangat la, tak taw naper, tp kart bazar dia best gak la, banyak benda pelik2..hehe~

Nasrul; tak pe, tahun depan masih ada..selagi belum umo 30 kan still youth~ ahahahah =)

Chempaka; hhehe..under 30 kan muda g, so kira as youth la~ (mengikut kamus kiter la tapi~ hee ^_^ ) tp, btul la, tak berapa meriah, a bit sangap ar..career nyer booth pun tak banyak, just dia nyer promosi jer meriah semacam, tp dapat jupe kawan2 pun ok la~ hehe~

budak_kecik; ahahhaa, tak pe, tak rugi tak g, hihi..ye ye, barang2 yang ada tu yang berjaya di cilok, tak byk yg free, ada tu kena beli cam booth hot fm, ish, kedekut betul..ahahhahah!~ ( kutuk sebab tak dapat benda free, ngee~ )

eju; ahahhahhaha..kan sama kan? ala tak pe, tak meriah sgt, just kalo nk wart pertemuan jejak kasih tu boleh la, tk pe tak pe, next yer ek!!~ a'ah la, kiter caket, demam + selsema + sakit tekak, sore pun dah buwuk dah..huaa!!~

farhana berkata...

best la plaak dapat perfume tu dalam goodie bag. rugi nye tak pegiiiii

zz@mira berkata...

la demam ker tomato..semoga sht hendaknya..;)..goddie tu yg wat tergoda..bestt tu..eheh

Fyzah Farah berkata...

cool!!!! the youth carnival!!
where was it?

tomato_masam berkata...

fana; a'ah, tp tak rugi sngt pun, a bit busan pun yer gak, hehe..n yeah~~ perfume tu wangi okkk~~ hihi..

zz@mira; dah beransur pulih dah ni, hee~

fyzah; di pwtc, tp event tu dah abeh, n jgn risau, next yer ada lagi!!~ mari la pegi~ hee~