Khamis

taggy fr0m eju cumel`


Buat eju cumel, mekasih tuk tag yang sangat menarik ni, oh0hoh..sowi gak lambat wart coz kesihatan diri yang tak mengizinkan, hehee..dah dah ucapannya, mari sekarang kita tgk lagu apa yang kena ok!!` layannnzz!!~


RULES:

1. Put your iTunes, Windows Media Player, Realplayer etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. You must write that song name down NO MATTER HOW SILLY it sounds.
4. Put any comments in brackets after the song name.
5.For best result,put in various song from various singer at least 50songs


1. If someone says, "Will you marry me... you say?

utada hikaru-first love

** ahahahha..first love ke tu? mak aih, kena kira semula neh!! satu dua tiga empat, o0pz..terlebey suda...hua hua huaaaa ^_^


2. How would you describe yourself?

poco-poco

** erk..alamak!!~ poco - poco ini apa meanings nyer? gila gila ker? ahhahahha..mati ler..jgn salah maksud sudahhh!~ hee~ mari berpoc0 - poc0..allaallalalaaa`


3. What do you like in a girl / boy?

Backstreet boys - incomplete

**erk, if budak laki tu tak incomplete, cam ne? tp incomplete dari segi apa? hoh0hoh =) jgn brain damage sudah, kang kiter lak yang takutttttt!~ hoh0hho~


4. How do you feel today?

the fabulous cat - papa jahat

** ahahaha..ada la rasa a bit jahat ari ni, i like~ tp, bukan jahat sgt la, a bit naughty jer, mi0wwWWw!~ cakar2 sket..ahahahhaha...opz, mereng pulak~ hik hik~


5. What is your life's purpose?

fergie - fergalicious

** cewah, fabulous sgt ke my life purpose ni? hoh0hoh =)~ ada la a bit meriah, tp tak de la se fab mana pon ... allallalalalaa~


6. What is your motto?

Black eyed peas - disco club

** yeah yeah..hidup mesti parrrrrrrtyyyyy~~ ahahhaha..comment ini hanya berdasarkan jawapan di atas, tiada niat lain, ngeh ngeh ngeh~


7. What do your friends think of you?

rossa - aku bukan untukmu

** huhu..kiter ni bukan tuk korang ke? wuaa~ tp bukan as a kaple la, as a fren okie, jgn lebey2 suda~ ahahahha~


8. What do you think of your parents?

getaran jiwa di jiwa - liza hanim

** memang bergetar di jiwa, bergetar dengan perasaan kasih sayang~ waa~ romantika pula~ ;)


9. What do you think about very often?

hilary duff - beat of my heart

** ya la, sangat true, every second pun pk, tp, biasa la, adat manusia, mesti ada beat di hati masing2..hihi..kan kan~~!


10. What is some good advice for me?

pretty ugly - gabra

** hahahaa, mysef memang sangat gabra okey?! lagi2 kalo jupe dgn org baru or wart keje, memang gabra jer kejenyerr~ jadi pasni kena blaja tuk stop dari jadi gabraa~


11. What do you think of your best friend?

samsons - cinta

** yeah yeah, guwe cinta amat sama teman2 guwe~ lurv u alll!!~


12. What do you think of the person you like?

6ixth sense - hari ini dan semalam

** ish, memang lagu ni like a petanda to me ke? wuaaaa~ sadis2~!


13. What is your life story?

dewa - arjuna mencari cinta

** ya la, kiter la sang arjuna yang setia mencari cintanya yang tah kart mana, kart ner nak cari ni eh? hihi~


14. What do you want to be when you grow up?

OAG - permaisuri

** ahahha, jgn terkejut, itu la impian kiter, menjadi permaisuri gitu!~ tapi bukan permaisuri yang naik takhta tu, tp permaisuri di hati lelaki..cewahhhh~ jiwang lakkk!!~


15. What do you think of when you see the person you like?

kiss - because i'm a girl

** alamak, apa nak komen ni, ahahah, disebabkan kiter ni seorang gadis, then, kalo nampak org yang kiter ske, kiter mesti la pk akan dia, meanings, berangan macam kuch kuch hota hai ke..ahahhahhaa~ guling2 ke..keh keh`


16. What will you dance to at your wedding?

kopratasa - kerana kau isteriku

** ala, ok la ni, at least dapat slow dance kan ngn suami tercinta..ngee~~


17. What will they play at your funeral?

byull - full house - i think i love you

** wahhhh!!` sedey, tak de yang nak bacakan yasin or ayat Al-Quran ke? wuwuw..takpe, tuka mode otak giler2 lak, t0ing toing, wuaa!~ terharu gilerrr nyer~ ramai2 nak nyanyi lagu tu to me?? ahahaha.. i luv u all tu, jgn di tangisi yang telah pegi~!~~~ hee~


18. What is your hobby/interest

kristal - rock yeh yeh 60-an

** mak aih, memang pebret kiter pun nak dgr lagu 60 an neh, tp version english lor, lagu melayu .. err..boleh di kira juge la~ hoh0ho..tu pun my jiran masa kart kolej yang ajo..hoh0hoh~


19. What is your biggest fear?

kylie minoque - can't get you out of my head

** fuh, ini memang my biggest fear, yer la, senang ke nak lupakan first love dari ingatan kan? memang payah korang wey, ley sakit jiwa di wart nyer~


20. What is your biggest secret?

letto - permintaan hati

** shhh!~ nama pun secret, simpan dalam hati sudey, taley citer kart org..ngeeee~


21. What do you think of your friends?

lips - cinta pudar

** maybe btul gak, mysef pun rasa my frenship is a bit pudar nowadays, ya la, masing2 sibuk ngn keje, nk jupe pun payah, dah tu, ada lak yang merantau..wuaa~ jgn la pudar selama-lamanya hendaknya =(


22. What did you do last night?

manbai - kau ilhamku

** ya ya..berangan akan ilham di otak, tgh pk apa kah design yang kiter nk wart tuk pertandingan reka design t-shirt for one of the event kart opis..pening weyy!!~


23. How would you describe your mom?

misha omar - nafas cahaya

** ya la, tanpa mak, sape nak bagi nafas n cahaya to me, kAN kan????


24. What do people assume when they first look at me?

misha omar ft jaclyn victor - cinta

** ahahaha..of coz la cinta, mysef ni kan cuteee~ cumel, tembam, ahahha..saper tak jatuh cinta kan? wuahahahaha!!~


25. Will I have a happy life?

mix - hantu

** mak aih, berhantu ke my life ni? ke mysef yang jadi hantu? aahahahahhaha, gelak golek2~


fuh, habis juge tag ini, ahhahaha..pening ni pk kan comment yang nak di isi ngn lagu yang pelik2..keh keh~ so, korang korang yang membaca sila la buat yer~!!! have fun!!~


pesanan khas
-------------------

tunjuk kan yang kita prihatin terhadap Palestin dengan membuat v0te di sini..

http://www.israel-vs-palestine.com/

undi lah palestine sebagai tanda sokongan!!!!

9 ulasan:

eju berkata...

hahahahahha
kejam btul tu cik tomato cun uiii..
aku bukan utkmu??
hahahh XD

farhana berkata...

i've been wanting to do this!!! ahahahaa :)

Zatil berkata...

Aaahh klakarnya tag nih! Haha!

Zatil berkata...

Tag nih kelakar sangat (espeseli jawapan untuk soalan teraher tuh) sampaikan kita nak post komen dua kali! Wahwahwah!

DrSam berkata...

memang kreatif dan mencuit hati.

Ms Martha Moore berkata...

exercise yang mereleasekan tension nih....

wakaka.....

tomato_masam berkata...

eju; itu la, sian kiter, lagu tu memang kenakan kiter kaw kaw..ahahahah!!~

fana; ahaha..sangat gembira mendengar statement itu!~ sila la buat, jgn tgk jer~ hee =)

Zatil; ahahahaha, tu ler pasal, main tekan next jer dapat lagu pelik2..keh keh, n yang soalan last tu, mak aih, hantu tu, ahahahhaha, terkejut kiter masa dapat lagu tu..huahuahua~

Dr Sam; hehe..itu la pasal, masa tekan next tuk lagu2 tu pun dah gelak sorang2..hihi =)

Ms Martha; itu la, dari bosan je terus jadi happy lak masa wart tag ni, tQ t0 cik eju f0r tagging me~ hehehe ^_^

redahbintangdanpurnama berkata...

klaka

tomato_masam berkata...

hihi..klaka ek, part mana tu..hehe =)