Ahad

Earth Hours

Pic credit to web Earth Hour

Helu kawan2..lama pula kiter tak membzkan diri di blog ni kan?? ahahaha..so cam ne ngn korang nyer "Earth Hour" celebration? ok tak? mine is agak ok, and to my neighbours~~ i lurv u all banget~~~ sebab u all la ss7/20 ni cam gamat lak sambut these so called 'festive'.. ahahhaha~! siap buat gathering guna lilin lagi satu umah tu..respek ok, bukan senang nk jupe org yang sempoi to support 'alam' punya benda ni..luckily my parents and bro pun rajen nk tutup lampu and kuwa jalan2 tuk tgk surrounding..majority rumah tutup lampu, but gomen nye building and swasta byk tak tutup..adeh~ nampak sangat masyarakat kita ni tak open minded in membanteras global warming, tak syg bumi kort?? aahahhaa..ok la, setakat ni je my posting kali ini..so cam ne korang nyer Earth celebration? ok kah??

18 ulasan:

Ejump berkata...

ala..sweetnye gambar tu..hee~~
nampak riang je dua2...

tomato_masam berkata...

ahahaha..mmg kami berdua ni sweet~~~

Ejump berkata...

dan ceria..
ahaha..
seyesly..
tpi asik tgk cik fifie je... asik kenekan hubby cik fifie..
hee~~

Pan berkata...

haha...
garden city homes kt sban pon gelap...
cuma pondok pak guard x tutup lampu...
potong tol la...

DrSam berkata...

Tengah buat entri tiba-tiba rumah bergelap, sebab anak saya dah mula tutup lampu :) Kami pun berkumpul bersama jiran-jiran diluar rumah menikmati keindahan alam yang gelap gelita.

Tahniah Malaysia!

s b 1 8 9 1 1 9 berkata...

umah sy mmg gelap...hahaha

tomato_masam berkata...

ejump; hehe..mana ada kiter kenekan dia~ buli je ada la~~ bila g nk kaco kan~ dah kawen nnt sensitip lak, taley kaco2..ahahaha~~

Pan; hhehe..nape tak g sound kart pak gad tu suh off? pak gad kitorang ada jiran sound terus je dia off pastu~ hahaha `

Dr Sam; hihi..betul, masa ni la kita dapat kumpul anak beranak kan~ lagi2 yang takut ngn gelap~ lagi la rapat2 duduk nya.. hihihi~

riki; aik, naper gelap? tdo eh~~

s b 1 8 9 1 1 9 berkata...

hehe...saje...nak jimat letrik...

Muhammad Nazeef berkata...

huhu~
uitm perak pun support wo!

visit the blog yea..
:D

zz@mira berkata...

earth hours hari tu mmg best..bangga jadi ank m'sia..my house siap tutup lampu aquarium ikan..ank2 saudara pn semua support..bangga2..:D

tomato_masam berkata...

riki; hehe, jimatkan letrik eh~ hoh0ho..bagus2..berusaha2..ahahahaha~~

nazeef; ya ya sudah tgk~~ cayala, korang mmg sporting, tapi sayang, kalo kiter, sure g tutup main switch nyer..ahahhaha!!~

zz@mira; wahhh~~ anak2 sedara pun celebrate sama? giler cumel~~ ohh0ho~ dorang tak takut gelap lak ek~ hihi~

s b 1 8 9 1 1 9 berkata...

bkn la...kedekut...hahaha

Ejump berkata...

"dah kawen nnt sensitip lak, taley kaco2..ahahaha~~"
woahh~~ pemikiran jauh nie..hihihi~~


so..bile nak kawen neyh?...

Si Penconteng berkata...

Saya sayang Bumi. Sayangggg sangat-sangat!

tomato_masam berkata...

riki; tak baguz kedekot2 letrik ni, hihi, guna berpada2, jgn tak guna teros, hoh0ho0h~~

ejump; kawen ni isu sensitip, ahhahaha, muda g ar ejump~ cam ne mau kawennnnn~~

penconteng; hehe, kiter pun syg bumi juge~~ muah muah kat bumi~~ =)

s b 1 8 9 1 1 9 berkata...

hehe...xpe2...skit je...saje xnak bayar bil letrik...jd, kena la jimat...

NASRUL NASH berkata...

rumah kitaorag mmg sentiasa tutup lampu..
jimat la katakan..
hehe,,

eju berkata...

award utk tomato di blog eju =)